Mafesa afronta el 2022 amb reinversió i digitalització

Mafesa afronta el 2022 amb reinversió i digitalització

Aquesta setmana, Eix Professional publica dins l’especial del sector del metall, un reportatge sobre la visió de Mafesa del sector i com afronta aquest 2022.


Al reportatge es destaca com el creixement de Mafesa ha esta possible gràcies a una política de reinversió continuada i a l’aposta per la digitalització des de fa temps.


Els gerents de Mafesa, Eduard Brunet i Jordi Rosell, expliquen que l’increment de preus de la matèria primera els va permetre l’any passat tancar l’exercici amb un increment notable de la facturació. Afegeixen que el 2022 continuaran desplegant el pla d’inversions previst al pla estratègic amb la renovació de maquinària per potenciar els serveis metal·lúrgics.


Brunet i Rosell afirmen que arran de l’experiència de la pandèmia, Mafesa s’ha preparat per gestionar contextos incerts, mitjançant la prudència i la reinversió en millores contínues.


El reportatge destaca que Mafesa aquest 2022 arrenca un projecte per tal que els clients disposin des de qualsevol dispositiu, de tota la informació que precisin, de manera que puguin fer qualsevol gestió de manera més eficient i àgil.


Llegeix el reportatge complet (Pàgina 5).