Mafesa, a El 9 Nou, com a exemple d’una trajectòria sòlida i amb futur

Mafesa, a El 9 Nou, com a exemple d’una trajectòria sòlida i amb futur

El 9 Nou ha publicat aquest mes de març un article sobre Mafesa on explica com l'empresa ha tancat l'any 2020 amb uns resultats “satisfactoris i inesperats”, en un any marcat per la pandèmia. L'article esmenta que, “durant la crisi del totxo, l'any 2008, Mafesa va optar per la diversificació dels productes i serveis, atenent a tots els clients per igual, i això els ha portat a consolidar-se com a líder del sector”.


L'article destaca com a valors diferencials que ha convertit Mafesa en una empresa líder al sector l'agilitat, la proximitat i la professionalitat, així com per la seva aposta per la tecnologia puntera i l'equip humà. Des de la direcció de Mafesa, Eduard Brunet i Jordi Rosell expliquen que sense el compromís de tot l’equip Mafesa res hauria estat possible.


El 9 Nou acaba explicant les darreres inversions de l’empresa com ara la modernització de la secció de tall pla per tall làser amb un magatzem intel·ligent. Les inversions han estat clau per consolidar el valor diferencial de Mafesa i oferir una oferta transversal de serveis i un nivell de qualitat i agilitat molt potent.


Podeu llegir-lo per complet en aquest enllaç.