Entrevista a Eduard Brunet i Jordi Rosell, a Eix Professional

Entrevista a Eduard Brunet i Jordi Rosell, a Eix Professional

La revista Eix Professional ha publicat en el número d’aquest mes una àmplia entrevista als gerents de Mafesa, Eduard Brunet i Jordi Rosell, en el marc d’un especial del sector metal·lúrgic.


 


A l’entrevista, expliquen que la pandèmia no ha aturat l’empenta de Mafesa que ha continuat endavant amb el pla d’inversions previst. De fet, en relació als resultats 2020 expliquen que: “El 2020 va començar amb l’escenari més desfavorable possible: una pandèmia. Però ha estat precisament aquesta crisi allò que ha fet que poguéssim acabar l’any satisfets. Evidentment, hem notat l’impacte i l’aturada de l’activitat  durant les setmanes més crítiques de la primera onada de coronavirus, però som optimistes en la valoració d’un 2020 que prevèiem força pitjor”.


 


Respecte les perspectives del 2021, Eduard Brunet i Jordi Rosell expliquen que ho enfoquen amb “molta prudència. La pandèmia encara no està controlada i, tot i que es creu que a finals d’any podrem tenir una certa normalitat, som molt cautelosos. La situació del sector, malgrat que no ha patit tants alts i baixos com d’altres i ha pogut continuar treballant, pot canviar de la nit al dia. I l’entorn nacional, europeu o mundial no ens mostra un camí clar cap a futur. Continuarem navegant amb les aigües remogudes i esperarem que es calmin”.


 


Podeu llegir l'entrevista completa aquí