Avís Legal

 

Identificació   

En compliment amb el deure d’informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, Manufacturados Férricos, S.A. l’informa que les dades aquí consignades corresponen a l’entitat titular del lloc web http://mafesa.com

 

Denominació

Manufacturados Férricos, S.A. 

Domicili: PAE, Carrer Mas de la Mora, 6-8.

08500 VIC (Barcelona)

Inscrita en el registre mercantil de Barcelona:

T 212, F 218, S 8, H L 2532, I/A 40 (27.04.10). 

Telèfon: +34 938 891 000

E-mail: mafesa@mafesa.com

CIF: A25032400

 

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets de Propietat Industrial i Intel·lectual de la totalitat d’elements continguts en aquest lloc web, incloses les marques comercials, formats, dissenys gràfics, textos, imatges i documents, pertanyen a Manufacturados Férricos, S.A. Els drets de propietat intel·lectual sobre el contingut íntegre d’aquesta pàgina web són propietat de Manufacturados Férricos, S.A. i es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat intel·lectual i industrial. Resta expressament prohibida la reproducció total o parcial d’aquest lloc Web i de qualsevol dels seus continguts sense el permís exprés i per escrit de Manufacturados Férricos, S.A. 

 

Responsabilitat dels continguts i els enllaços

Manufacturados Férricos, S.A. no assumeix la responsabilitat de les infraccions que els usuaris puguin incórrer o dels danys i perjudicis causats per la utilització d’aquesta web i es reserva el dret d’actualització i modificació de la informació sense previ avís. Manufacturados Férricos, S.A. no assumeix la responsabilitat del contingut, veracitat i errors en els enllaços als quals es pot accedir a través de la pàgina web. L’única finalitat dels enllaços és la de proporcionar als usuaris l’accés a una informació que pot ser del seu interès.

 

Dades de caràcter personal: política de privacitat

Les dades que l’usuari faciliti voluntàriament a través d’aquesta pàgina web seran objecte de tractament automatitzat i s’incorporaran a un fitxer propietat de Manufacturados Férricos, S.A., que podrà utilitzar les seves dades personals per funcions comercials, permetent enviar informacions publicitàries relacionades amb els seus productes i serveis. Les seves dades podran ser cedides a altres empreses amb finalitats promocionals i publicitàries. Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, qualsevol usuari pot exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals facilitades, dirigint-se per escrit a:

Manufacturados Férricos, S.A. 

PAE, Carrer Mas de la Mora, 6-8.

08500 VIC (Barcelona)

mafesa@mafesa.com

El sistema de navegació i el software necessaris per al funcionament d’aquest lloc web recull, en el curs normal per al seu exercici, algunes dades personals la transmissió de les quals és implícita en l’ús dels protocols de comunicació d’Internet. Es tracta d’informació que no és obtinguda per ser associada a interessats identificats, però que per la seva naturalesa podrien, mitjançant la seva elaboració o associació amb dades de tercers, permetre’n la identificació. Aquestes dades s’utilitzen amb l’exclusiva finalitat d’obtenir informació estadística anònima sobre l’ús del lloc web, així com per controlar-ne el correcte funcionament tècnic i es cancel·len immediatament després de la seva elaboració.

 

Legislació aplicable i competència jurisdiccional 

El present Avís Legal es regeix per la normativa espanyola vigent que li és d’aplicació.

Per a la resolució de les controvèrsies que poguessin derivar-se a conseqüència d’allò disposat a les presents disposicions i sobre la seva interpretació, aplicació i compliment, l’usuari, en virtut de l’acceptació de les condicions recollides en aquest Avís Legal, renuncia expressament a qualsevol altre fur que pugui correspondre-li.

En qualsevol cas, dins la jurisdicció espanyola, si la legislació permetés sotmetre’s a un fur concret, l’usuari renuncia expressament al fur que li pogués correspondre i se sotmet voluntàriament a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Vic.